CV installaties

 CV Installaties

 

Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwarmingsinstallatie aanleggen? Verhees Loodgietersbedrijf verzorgt het graag voor u.

 

Wij leveren en plaatsen ketels van een hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn. Voor een nieuwe, dan wel vervanging of uitbreiding van een installatie dient vooraf grondig nagedacht te worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, ook de eisen en wensen van u als gebruiker betreffende comfort zoals de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warm water. Afhankelijk van uw huidige ketel en woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de sterk gestegen energieprijzen. Een nieuwe HR-ketel zal in vergelijking met een conventionele- of VR-ketel, aanzienlijke besparingen op uw gasverbruik opleveren.

 

 

Een professionele berekening is hierbij noodzakelijk. Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Samen met onze groothandel kunnen wij een gedetailleerde offerte opstellen.

 

Wij gebruiken diverse ketels, van een Nefit Proline of Topline Aquapower tot een Remeha Tzerra of Calenta. Er is altijd een passende HR-ketel voor uw situatie. Nefit en Remeha hebben een breed assortiment HR-ketels en worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement.

 

Onderhoudscontract CV ketel

 

Wat gebeurt er als uw ketel er ineens mee stopt? Of als u ineens geen warm water heeft?

 

Wij hebben de oplossing. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten per jaar. Is er iets met uw CV-ketel dan komen wij zo snel mogelijk naar u om erna te kijken.

 

Hoe werkt een onderhoudscontract?
1xper jaar wordt er standaard naar uw ketel gekeken of deze nog goed zijn werk doet. Dit zal zijn in de maanden oktober t/m december. U wordt dan gebeld om een afspraak te maken en onze ervaren monteur komt bij uw langs.

 

Tijdens het onderhoud worden de volgende werkzaamheden verricht:

  • Het rookgaszijdig reinigen van het lamellenblok.
  • Het reinigen van de condensafvoer (indien aanwezig).
  • Het reinigen van de brander en warmtewisselaar.
  • Het controleren van de ketelbelasting.
  • Het controleren en afstellen van de regelapparatuur.
  • Het controleren en afstellen van de branderdruk.
  • Het controleren van de waterdruk en zo nodig bijvullen (tijdens onderhoud).
  • Het controleren van het expansievat en het overstortventiel.
  • Het verhelpen van storingen binnen 24 uur.

 

Stuur een mail naar info@dirkverhees.nl en wij zorgen dat u het contract geheel vrijblijvend thuisgestuurd krijgt.