Lekdetectie

De oorzaak van een waterschade ligt niet altijd voor de hand en het vinden van de bron kan soms zeer complex zijn. Dit soort gevallen vraagt om een professionele lekdetectie, wat inhoudt dat het lek gezocht moet worden met moderne apparatuur zonder dat er gehakt of gebroken hoeft te worden.

 

Wij gebruiken in de meeste gevallen voor het opsporen van lekkages lekdetectiemeting, thermografie (warmtebeeld onderzoek) en endoscopie. Door toepassing van een combinatie van deze technieken kunnen wij de plaats van een verborgen lekkage snel, kostenbesparend, nauwkeurig en met minimale schade aan wanden en vloeren vaststellen en daarna herstellen. Deze aanpak zorgt voor minimale overlast voor u en beperkt tevens de kosten voor materiaal en arbeid voor herstel van de lekkage.

 

Ook kunnen wij door middel van een warmtebeeld meting problemen met isolatie vaststellen en zichtbaar maken waar (vloer)verwarmingsleidingen door de vloer lopen zodat er veilig geboord kan worden of vastgesteld kan worden of de vloer gelijkmatig warm wordt.

 

Voor deze speciale behandeling kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak met een uiteenzetting van de mogelijkheden.